fbpx

Ik wil van mijn tatoeages af.

door | 23 november 2021 | Algemeen

Tatoeages zijn zeer populair de laatste jaren. Echter daardoor is er ook een groeiende behoefte (sommige) tatoeages weer weg te halen.

Hiervoor zijn veel verschillende redenen te geven, denk daarbij onder andere aan spijt van een naam tattoo of datum, een andere levensfase waarin bepaalde tatoeages niet meer passen, ander werk waarbij tatoeages (minder) geaccepteerd zijn of gewoon omdat ze miet meer in de mode zijn of u ouder wordt en het niet meer vindt passen bij uw leeftijd. En als laatste natuurlijk omdat hij minder mooi is gelukt dan wat u voor ogen had of heeft.

Wat is de beste behandeling voor het verwijderen van een tatoeage?

Er zijn vele verschillende laser typen op de markt die kunnen worden ingezet voor het verwijderen van een tattoo. Echter deze hebben als nadeel dat niet alle kleuren behandeld kunnen worden en dat je vele behandelingen nodig hebt. Vaak 10-15 behandelingen.

Bij Esser Clinics in Gouda maken we gebruik van de nieuwste Pico laser. Deze laser is geschikt voor alle kleuren in een tatoeage en vaak zijn er minder behandelingen nodig. Denk aan 6-10 behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de grootte van de tattoo, hoe lang hij er al zit (hoe langer aanwezig, hoe minder behandelingen), de diepte en het soort inkt dat is gebruikt. Onze ervaren huid therapeut zal u na twee behandelingen kunnen vertellen hoeveel behandelingen ongeveer nodig zullen zijn.

Hoe lang duurt de behandeling?

De eerste behandeling bestaat uit een intake en daarna kan, als u dat wilt, direct behandeld worden. De daarop volgende behandelingen gaan sneller aangezien de intake niet meer nodig is. De tijds duur van de behandeling hangt met name af van de grootte van de tatoeage.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Na afloop van de behandeling kun je enige roodheid, wat zwelling en een licht branderige huid verwachten. Dit trekt na enkele uren tot dagen weer weg. Soms ontstaat er een blaar.

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van een tatoeage?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de tattoo. Voor een kleine tattoo van 1-2 cm betaalt u 65 euro per behandeling. De huidtherapeut zal de kosten met u bespreken bij de eerste intake.

Esser clinics bevindt zich zeer centraal in Gouda, vlakbij de afrit van de A12, dichtbij Zoetermeer en Alphen aan de Rijn. We hebben volop gratis parkeer plaatsen.

U kunt zelf een afspraak maken via www.esserclinics.nl of bellen met 085-4884470.

De behandel kosten zijn afhankelijk van de grootte van de tattoo. Dit gaat per cm en start vanaf 65 euro voor een tattoo van 1-2 cm.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?