fbpx

Fronsrimpel behandeling

Fronsrimpel behandeling

Indicatie

De fronsrimpel is is een diepe rimpel of groef tussen de wenbrauwen. Deze fronsrimpel zorgt voor een boze blik of uitsraling terwijl u dat niet bent. Bij Esser Clinics is dit snel te behandelen met een spier ontspannende injectie.

Wat houdt de fronsrimpel behandeling in?

Bij de fronsrimpel behandeling krijgt u een aantal kleine prikjes in de spier tussen de ogen en boven de wenkbrauw met botulinetoxine A (spier ontspannende injectable). Botulinetoxine A blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, dit remt de spier beweging en geeft ontspanning. Daardoor kunt u niet meer fronsen, wordt de fronsrimpel minder diep (of verzachten) en ontstaan er minder snel nieuwe fronsrimpels. Dit geeft een zachtere uitsraling en een vriendelijke gezichtsuitdrukking.
Na de fronsrimpel behandeling zal de huid, op de plek van de injectie, iets rood zijn. Het duurt vervolgens 2 tot 5 dagen voordat de fronsrimpel tussen de ogen minder worden.
Naast de fronsrimpel behandeling bieden wij ook de kraaienpootjes behandeling en voorhoofdrimpels behandeling aan bij Esser Clinics in Gouda.

Wat houdt de fronsrimpel filler behandeling in?

Een fronsrimpel filler kan als de spierontspannende injactable niet voldoende effect geeft. Er wordt dan extra volume geplaatst in de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen. Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur gel in de fronsrimpel aangebracht. Bij Esser clinics bevatten sommige fillers lidocaïne, een verdovend middel.

Met een fronsrimpel filler is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. De huid van het behandelend gebied kan rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor ziet het behandelend gebied er na de behandeling soms onregelmatig uit. Meestal trekt ook dit langzaam weg, masseer dit niet. Tijdens de controle afspraak, die 2 weken later plaatsvindt, controleert de plastisch chirurg eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het injecteren van een filler laat geen littekens achter op het gezicht. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze trekken vanzelf weg. Desgewenst mag u deze, 24 uur na de behandeling, camoufleren met make-up.

De filler van hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af.  Het effect of resultaat van de filler houd 9 tot 12 maanden aan. Er zijn echter individuele verschillen.

Wie voert de fronsrimpel behandeling uit?

De fronsrimpel behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg, bij Esser Clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting fronsrimpel behandeling

✓ Spier ontspannende injectable behandeling
✓ Filler behandeling
✓ Directe behandeling mogelijk
✓ Te combineren met een andere behandeling als: kraaienpootjes, voorhoofdrimpel of ooglidcorrectie

Behandelkosten

Fronsrimpel behandeling

€ 150

spier ontspannende injectable

Fronsrimpel behandeling

V.a. € 275

Filler behandeling

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085-4884470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?