fbpx

Littekens verwijderen

Littekens verwijderen

Indicatie

Littekens kunnen enorm variëren in aspect, grootte en klachten. Ook zijn er verschillende oorzaken van littekens, denk aan een chirurgisch litteken, een litteken na een ongeluk of val of acne littekens. Al deze verschillende littekens kunnen klachten geven, zowel fysiek als cosmetisch. De behandeling van deze littekens verschilt ook. Onze plastisch chirurgen en huidtherapeut hebben veel ervaring met littekencorrecties, zowel met operatieve als niet operatieve behandelingen. U krijgt een advies op maat.

Wat houdt de behandeling van een litteken in?

Afhankelijk van het litteken en uw klachten zijn er verschillende mogelijkheden. Het kan dat het litteken verdikt en verheven is. Dan zal in de meeste gevallen een operatieve correctie de beste optie zijn.

Is het litteken al wat ouder en veroorzaakt het misschien een deukje, dan kan een chemische peeling of onze Picolo laser behandeling een goede keuze zijn. Ook acne littekens worden behandeld met ofwel een peeling of de Picolo laser.

Lipofilling kan geindiceerd zijn bij pijn klachten en/of als er een indeuking is. Bij lipofilling wordt er eerst vet uit de buik gehaald door middel van liposuctie. Dit vet wordt vervolgens gefilterd en met een kleine canule ingebracht ter plaatse van het litteken.

Meer informatie vindt u onder peeling en laserbehandeling.

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastsich chirurg of de huidtherapeut.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting littekens verwijderen

✓ meerdere behandelopties
✓ altijd een deskundig advies van uw plastisch chirurg of huidtherapeut
✓ de nieuwste behandelmethoden

Overzicht behandelkosten

Operatief

V.a. € 450

Peeling

V.a. € 100

Laser

V.a. €100

Lipofilling

V.a. €600

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?