fbpx

Mini buikwandcorrectie

Mini buikwandcorrectie

Indicatie

Heeft u last van overtollige huid en/of vet op de buik? Dit kan ontstaan na zwangerschap(pen) of (extreem) gewichtsverlies. Ook teveel vet onder de huid welke niet meer weg gaat met diëten en sporten. Een mini buikwandcorrectie kan dan de oplossing zijn.

Wat houdt de mini buikwandcorrectie in?

Bij een mini buikwandcorrectie wordt de verslapte huid en het onderhuidse vet tussen de schaamstreek en de navel operatief verwijderd. De ingreep kan gecombineerd worden met lipossuctie en/of Renuvion voor huidverstrakking. Lees hier meer over Renuvion.

Deze ingreep wordt uitgevoerd onder algehele verdoving. De weg te nemen huid wordt voor de operatie afgetekend, waardoor de plastisch chirurg kan bepalen hoeveel huid overschot er kan worden verwijderd.

Nadat u in slaap bent gebracht wordt de overtollige huid en/of vet weggehaald, de bloedvaatjes worden dichtgebrand en de huid wordt in drie lagen gesloten, er worden hecht pleisters geplakt en u krijgt een buikband om. De hechtingen zijn allemaal oplosbaar.

Na de mini buikwand blijft u niet overnachten in de kliniek.

Wie voert de mini buikwandcorrectie uit?

De mini buikwandcorrectie wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg. De operatie vindt plaats in het operatie centrum te Utrecht. De intake en na controles bij Esser clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Samenvatting mini buikwandcorrectie

✓ Operatieduur: 45-60 minuten
✓ Algehele verdoving
✓ Betreft een dagbehandeling
✓ Litteken vrijwel niet zichtbaar in de schaamstreek

Behandelkosten mini buikwandcorrectie

Mini buikwandcorrectie

€ 3.250

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door Video Ask. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastsich chirurg u direct kan adviseren.

Sander Beekmans van Esser Clinics in Gouda - Doe nu een VideoAsk videoconsult
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?