fbpx

De PicoLo laser

Bij Esser Clinics werken wij met de aller nieuwste technieken en gebruiken we een Picolaser, de PicoLo

Deze laser zorgt voor snellere behandelingen die ook nog eens effectiever zijn. Ditbetekent minder behandelingen met een beter resultaat!

Bij Esser clinics zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze laser en heeft oze huidtherapeut zich onder andere gespecialiseerd in een op maat gemaakt behandeling. Dit zorgt ervoor dat wij onder andere jouw tatoeage en pigment verwijderen op de snelste manier mogelijk met de meest krachtige laser ter wereld.

Van alle picosecondelasers (picolasers) beschikt de Picolo over de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve laser ter wereld. De Picolo is ontwikkeld in Zuid Korea. Zij zijn op dit moment toonaangevend op het gebied van laser ontwikkeling.

Picoseconde vs nanoseconde lasers

De Picolo werkt op basis van de nieuwste picoseconde techniek. Deze revolutionaire techniek, werkend op de golflengtes 1064nm en 532nm, heeft grote voordelen ten opzichte van andere oudere lasers zoals de Q-Switched of ND Yag, Harmony en de Picosure. Oudere laser werken vaak op basis van de langzamere nanoseconde techniek. Een picoseconde is 100 keer sneller ten opzichte van een nanoseconde en slechts 1 triljoenste van een seconde. Bij tatoeage verwijderen zorgt dit ervoor dat de inktdeeltjes nog kleiner worden gemaakt waardoor het lichaam deze nog makkelijker en sneller op kan ruimen.

Met de Picolo laser is het gemiddelde aantal behandelingen bij tatoeage verwijderen minder dan de helft ten opzichte van de nanoseconde lasers.

Door het kleinere aantal behandelingen is de totale prijs voor een tatoeage verwijderen gelijk of zelfs voordeliger. De techniek is dermate geavanceerd dat de veiligheid en de gezondheid van de huid beter gewaarborgd blijven.De Picolo beschikt daarnaast over de kortste pulsduur (375 – 450ps) van alle picolasers in Nederland en kan hierdoor de meest effectieve en veilige laser van Nederland genoemd worden.
De Picolo is geschikt voor alle huidtypes.

De Picolo beschikt over 2 verschillende golflengtes en 4 verschillende handstukken die allemaal werken o.b.v. de picoseconde techniek. De Picolo is de enige picolaser die uitsluitend werkt op basis van picosecondes. Andere picolasers werken vaak maar gedeeltelijk op basis van de picoseconde techniek en hebben daarnaast allemaal een langere pulsduur. Door de twee verschillende golflengtes en de ultrakorte pulsduur kunnen alle kleuren inkt en alle huidtypes worden behandeld. Daarnaast beschikt de Picolo over gefractioneerde handstukken. Met deze handstukken kunnen pigmentaandoeningen (zoals hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en Melasma), acne-littekens, actieve acne en rimpels behandeld worden. Tevens kunnen deze handstukken worden ingezet als nabehandeling tijdens tatoeage verwijderen.

 

 

 

Vraag direct via een videoask vrijblijvend advies van een van onze plastisch chirurgen. Of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Behandelingen met de Picolaser

Hieronder vind je een overzicht van alle behandelingen die wij uitvoeren met de Picolaser in onze kliniek in Gouda. 

Tatoeage verwijderen, alle kleuren en voor elk huid type.

na twee behandelingen is goed in te schatten hoeveel behandelingen je in totaal nodig hebt.

(Actieve) acne

Active acne kan tot rust komen met behulp van de picolaser

Pigment vlekken verwijderen

De pico laser is zeer effectief bij de behandeling van pigment vlekken en kan soms al na 1 behandelingen klaar zijn.

Melasma behandelen

Ook hierbij is de picolaser de eerste keus, wel zijn er meerdere behandelingen nodig.

Acne littekens vervagen

Oude acne littekens, maar ook auto mutulatie littekens kunnen goed worden behandeld.

rimpels verminderen

Lach rimpels en huidberslapping van de onderoogleden kunnen aangepakt worden met de picolaser.

huidverjonging

de fractional stand van de picolaser kan zorgen voor een egalere frissere huid.

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Wil je weten hoe wij jou persoonlijk en direct kunnen adviseren over een behandeling met de Picolaser? Stel dan hiernaast een vraag via VideoAsk. Een van onze specialisten zal je dan zo snel mogelijk adviseren.

Kom direct in contact

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?