fbpx

Esser Clinics Vacature

Huidtherapeut

Esser Clinics in Gouda is op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste huidtherapeut, voor minimaal 2 dagen per week.

Over Esser Clinics in Gouda

Esser Clinics is een nieuwe ambitieuze kliniek gericht op plastische chirurgie, cosmetische behandelingen en huidtherapie. Door onze centrale ligging in Gouda zijn wij voor heel Nederland goed bereikbaar. We beschikken over vijf behandelkamers en drie spreekkamers.
In het team werk je nauw samen met plastisch chirurgen om samen een totaal aanpak aan te bieden.

Wat bieden wij?

Een zeer prettige werkomgeving waarin plezier in het werk voorop staat. Veel verschillende behandelingen, waardoor het werk veelzijdig is. Je krijgt de kans om met innovatieve producten en behandelingen te werken. We bieden je veel zelfstandigheid in je werkzaamheden en ruimte voor ontwikkeling en training. Je werkt onder andere met de nieuwste lasertechnologie, de Pico laser. Wij bieden een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en lidmaatschap bij NVH, gratis parkeren voor de deur.

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan het opzetten en ontwikkelen van de huidtherapie. Als huidtherapeut is het je taak om jouw cliënt te begeleiden vanaf de intake tot en met het evalueren van het eindresultaat. Je stelt een behandelplan samen en je voert verschillende behandelingen uit; pigment behandelingen, litteken behandelingen, acne behandelingen, diverse peelings, tatoeages verwijderen, PMU verwijderen etc. Om het beste resultaat te behalen werk je met de nieuwste Pico laser, intradermale injector en met verschillende producten van Skintech Pharma en Dermaceutic. Het verrichten van administratieve werkzaamheden behoord ook bij je werk als huidtherapeut.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde HBO huidtherapie diploma met BIG registratie. Je hebt ervaring met laserbehandelingen en de intradermale injector U225. Je bent initiatief nemend en hebt een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent zelfstandig en georganiseerd met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent communicatief vaardig en bereid tot verdere ontwikkelingen meedenken met de strategie voor huidtherapie bij Esser Clinics. En je bevat een gezonde dosis humor.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en vol doe je aan de criteria? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met motivatie en CV met een gezellige foto per e-mail: info@esserclinics.nl of stuur een whatsapp naar 06 24 23 74 77

Tot snel!