fbpx

Esser Clinics Vacature

Huidtherapeut

Ben jij de huidtherapeut die wij zoeken?

 

Esser Clinics is een ambitieuze kliniek gericht op plastische chirurgie en huidtherapie. Door onze centrale ligging in Gouda zijn wij voor heel Nederland goed bereikbaar. We beschikken over vijf behandelkamers en drie spreekkamers. In het team werk je nauw samen met de plastisch chirurg om samen een totaal aanpak aan te bieden.

Wat bieden wij?

Een zeer prettige werkomgeving waarin plezier in het werk voorop staat. Een goede samenwerking met de plastisch chirurg. Veel verschillende behandelingen, waardoor het werk veelzijdig is. Je krijgt de kans om innovatieve producten en behandelingen te introduceren. We bieden je veel zelfstandigheid in je werkzaamheden en ruimte voor ontwikkeling en training. Je werkt onder andere met de nieuwste lasertechnologie, de Pico laser. Wij bieden een salaris op basis van ervaring, reiskostenvergoeding in overleg en deels lidmaatschap bij NVH.

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van de huidtherapie. Als huidtherapeut is het jouw taak om jouw cliënt te begeleiden vanaf de intake tot en met het evalueren van het eindresultaat. Je stelt een behandelplan samen op en je voert verschillende behandelingen uit zoals; pigment behandeling, litteken behandelingen, acne behandelingen, diverse peelings, microneedling, tatoeages verwijderen, PMU verwijderen etc. Om het beste resultaat te behalen werk je met de nieuwste Pico laser, intradermale injector en met producten van Skin Tech Pharma en Dermaceutic. Het verrichten van administratieve werkzaamheden behoort ook bij je werk als huidtherapeut.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde HBO huidtherapie diploma met BIG registratie. Je hebt ervaring met laserbehandelingen en de intradermale injector U225. Je bent initiatief nemend en hebt een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent zelfstandig en georganiseerd met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Je bent communicatief vaardig en bereid tot verdere ontwikkelingen meedenken met de strategie voor huidtherapie bij Esser Clinics. En je bevat een gezonde dosis humor.

Herken jij jezelf in deze beschrijving en vol doe je aan de criteria? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met motivatie en CV (en pasfoto) per e-mail t.a.v dr. Sander Beekmans: info@esserclinics.nl.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?