fbpx

Informatieavond ooglidcorrectie

Kom langs voor vrijblijvende informatie over een ooglidcorrectie

De eerstvolgende datum voor de informatieavond is nog niet bekend.  Meld u aan via het aanmeldformulier en wij houden u op de hoogte. 

Op onze informatieavond krijgt u een presentatie van onze plastisch chirurgen. Zij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en geven een heldere uitleg over het behandeltraject en u kunt ter plekke uw vragen stellen.

Overweegt u een ooglidcorrectie? Meld u aan via het formulier hiernaast. Tevens kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van een gratis intakegesprek diezelfde avond. Tijdens deze intake kunt u uw persoonlijke situatie en wensen bespreken met de arts.

De arts begint met een presentatie van ca. 30 minuten over wat de behandeling precies inhoudt. Daarna is er gelegenheid tot vragen en een persoonlijk intakegesprek.

Aanmelding informatieavond ooglidcorrectie

Wilt u op de ooglidcorrectie informatieavond gebruik maken van een persoonlijke intake gesprek met een van onze ooglidcorrectie specialisten?

BRING A FRIEND!
10% korting op je huidtherapie behandeling!

Wij zijn blij met jullie! Om dit met jullie te vieren hebben we deze actie. Neem je vriend (in), familie, buurman of buurvrouw mee en ontvang allebei korting op je huidtherapie behandeling. Wij laten jullie weer stralen!

Profound RF Behandeling

Behandeling voor huidverstrakking van het gezicht en hals zonder operatie.