fbpx

Zomer peeling

Zomer peeling. Glow Facial / Microneedling Vitamine C

Indicatie

Deze behandeling is uitermate geschikt in de maanden voorafgaand aan de zomer en in de zomer. De zomer is een periode van veelvuldige buitenactiviteiten, maar ook een periode van “hard werken” voor je grootste orgaan: de huid.

De huid wordt deze maanden veel blootgesteld aan o.a. UV-straling. Dit zal de huid uitdrogen, pigment (vlekken), fijne lijntjes en rimpels veroorzaken (celschade).
Goede zonnefactor (minamaal SPF 30+) en het regelmatig ondergaan van een huidbehandeling is de sleutel tot het krijgen en behouden van een gezonde, egale en verfijnde huid.

Juist daarom vinden wij het van belang ook in de zomer goed voor jouw huid te zorgen, dit om de huidschade te voorkomen en het resultaat wat behaald is door eerder ondergaande behandelingen te behouden.

Deze milde, maar effectieve behandelingen worden vaak summer facials genoemd. Ook kunnen bepaalde huidaandoeningen zoals rosacea, acne, melasma (pigmentklachten) baat hebben bij het onderhouden van de huid gedurende de zomer.

De Glow Facial zomer peeling behandeling wordt met behulp van de I’m Pen (microneedling + Vitamine C) ingezet bij Esser Clinics als een echte summer facial om jouw huid die benodigde boost te geven. Bij een I’m pen behandeling worden kleine microwondjes in de huid gemaakt, waarbij de naaldlengtes nauwkeurig worden afgestemd op jouw huidtype en de behandel locatie. Deze microwondjes activeren je huid en zetten de huid aan tot vernieuwing.

Wil jij deze zomer ook genieten van een stralende en egale huid? Boek dan snel jouw afspraak bij onze huidtherapeut.

Deze behandeling wordt in de zomermaanden veelvuldig en veilig ingezet,  maar vergeet niet dat dagelijks goed blijven beschermen met een goede zonnefactor (minimaal factor 30+) minstens zo belangrijk blijft. Een microneedling behandeling kan ook goed afgewisseld of gecombineerd worden met een milde oppervlakkige peeling zoals melkzuur / salicylzuur en in de wintermaanden TCA peelings.

Wat is microneedling

Microneedling (speedware therapie) is een transdermale therapie met op maat samengestelde oplossingen (cocktails) van actieve ingrediënten zoals o.a. Retinol, Ascorbine (vitamine C) en Hyaluronzuur, Vitamines, Mineralen en andere actieve ingrediënten. Het vertraagt het verouderingsproces, stimuleert, revitaliseert, verjongd, egaliseert en verzacht fijne lijntjes.

Door kleine microkanaaltjes in de huid, wordt de huid aangezet zichzelf te herstellen door de celdeling te stimuleren en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Deze methode wordt vaak gecombineerd met bijvoorbeeld (chemische) peelings, skinboosters via de U225 intradermale injector, botuline toxine en filler behandelingen.

Waarin onderscheid Esser Clinics zich met microneedling?

De microneedling (speedwave therapie) bij Esser Clinics onderscheid zich van vele andere needling methoden. Bij onze techniek wordt er gewerkt met een speciale pen die 36 – steriele (chirurgische) puntsnaaldjes bevat. Deze maken miljoenen microperforaties per seconde. Dit zorgt voor een gecontroleerde behandeling waardoor de ingrediënten tot 200 keer beter worden opgenomen in de huid.

Wanneer kunt u niet behandeld worden met microneedling?

  • Als u allergisch bent voor een van de bestanddelen.
  • Als u wondjes, een huidziekte of een infectie (bijvoorbeeld een koortslip) heeft.
  • Bij actieve acne in het behandelgebied (een acnegevoelige huid kan wel behandeld worden als de actieve acne behandeld wordt).

Overleg met de huidtherapeut als u behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer u een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis heeft.

De behandeling wordt uitgevoerd door de paramedische huidtherapeut, Bij Esser Clinics in Gouda.

U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Samenvatting

✓ Mooie glans op de huid
✓ Collageen aanmaak tegen fijne lijntjes
✓ Onderhoud van eerder ondergaande behandelingen
✓ Veilig in de zomer omdat je huid niet afschilfert
✓ 70% Pure stabiele vitamine C
✓ Egalisatie en stabilisatie pigment
✓ Huid beschermen tegen zonschade

Behandelkosten

Glow Facial / Microneedling

€200

Per behandeling

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?