fbpx

Acne littekens verwijderen

Acne littekens verwijderen

Indicatie

Bij actieve en oudere acne littekens

Welke behandeling is voor mij het meeste geschikt?

De huidtherapeut zal bij de eerste intake beoordelen welke behandeling het meest geschikt is voor u.

Acne littekens verminderen met een peeling.

Peelings zorgen ervoor dat de oppervlakkige huidlaag wordt verwijderd door middel van verschillende zuren. De verschillende peeling vloeistoffen die worden gebruikt en gecombineerd zorgen ervoor dat dode huidcellen week worden en de oppervlakkige huidlaag wordt verwijderd. Ieder zuur heeft een andere werking op en in de huid. Door de huid met verschillende peelings te behandelen kunnen o.a. onderstaande indicaties behandeld worden: acne littekens – huidoneffenheden – pigmentvlekken – ouderdomsvlekken – huidveroudering en oppervlakkige rimpels.

Bij Esser Clinics worden verschillende behandeltechnieken gecombineerd om het mooiste resultaat te krijgen. Denk hierbij aan de combinatie plastische chirurgie, laserbehandelingen, combinaties van onderstaande peelings en skinboosters. Soorten peelings:

– Lira Clinical (Glycolzuur, Melkzuur, Jessner, TCA, Salicylzuur en Retinol).

– Dermaceutic Laboratoire (TCA 12% / 15% / 20% en Cosmopeel Forte).

– SkinTech (Easy TCA, Peel2Glow).

Wat houdt de peeling behandeling in?

De huid wordt eerst gereinigd. Hierna wordt er een vloeistof op de huid aangebracht. Afhankelijk van het behandeldoel en de huidreactie worden er meerdere lagen van de vloeistof aangebracht. Tijdens de behandeling kan er een warm en prikkelend gevoel ontstaan. Met een waaier kan de huid eventueel worden gekoeld. Door middel van een vloeistof worden dode huidcellen verwijderd en laat de bovenste huidlaag los van de huidlaag hieronder. De onderste huidlaag wordt hierdoor gestimuleerd om een mooie en nieuwe huid te creëren. Dit gebeurt omdat het zelf herstellend vermogen van de huid geactiveerd wordt. De vervelling start meestal op dag 2 of 3 en duurt zo’n 3- 10 dagen. Hierna is het eerste resultaat te zien. Zodra de huid genezen is zal de collageen aanmaak doorwerken tot ongeveer 6 maanden.

Acne littekens verminderen met de PicoLo laser.

De huidtherapeut wertk met gefractioneerde lasertherapie. Deze therapie is geschikt voor acne littekens in het gezicht, decolette en rug. Littekens die er uit zien als kleine putjes, rode vlekken en kleine littekens. De PicoLo laser werkt door middel van lichtpulsen, die maakt kleine gaatjes in de huid waardoor het weefsel wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen. De huid gaat zich vernieuwen en zal zo colageen en elastiene aanmaken.

De picoLo laser geeft in een zeer korte tijd laserstralen af op de huid.  lichtpulsen van slechts een pico seconde, dit is 1000 keer sneller dan traditionele lasers die werken met een snelheid van een milliseconde. Het grote voordeel hiervan is de warmte ontwikkeling en trilling in de huid. Daarbij kan de PicoLo laser heel precies op de juiste plek werken. De huidtherapeut zal u uitgebreid informeren naar de mogelijkheden.

Voor de behandeling.
Het is belangijk dat uw huid niet zon gebruind is. Dat betekend dat u 4 weken voor de behandling niet blootgestekd mag zijn aan de zon ook niet aan de zonnenbank. Zorg dat u een goede zonbescherming gebuikt zoals Actinica Lotion of de zonbeschermering van SkinTech. beiden producten zijn verkrijgbaar bij ons in de kliniek. 

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de paramedische huidtherapeut.

U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of via het contactformulier.

Samenvatting

✓ Peeling 
✓ PicoLo laser 
✓ Ervaren paramedische huidtherapeut 

Behandelkosten

Pico laserbehandeling

V.a. € 65

Per behandeling

Peeling

V.a. € 100

Per behandeling

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?