fbpx

Wat doet een SEFFIHAIR® behandeling

Indicatie

Een behandeling met SEFFIHAIR® kan de haarfollikels voeden en stimuleren dankzij de regeneratieve werking van de getransplanteerde cellen.

Deze techniek is gericht op het transplanteren van vetweefsel, met inbegrip van de stromale vasculaire fractie (SVF) en de van vetweefsel afgeleide stamcellen (Adipose Derived Stem Cells – ADSC’s) die zich daarin bevinden, om haarstimulatie te bewerkstelligen.

Er zijn verschillende internationale studies die de effectiviteit van deze groeifactoren en stamcellen bij androgenetische alopecia aantonen.

SEFFIHAIR® behandeling 

De behandeling kan worden uitgevoerd in de behandelkamer van de cosmetische kliniek en duurt tussen de 40 en 60 minuten.

Bij een SEFFIHAIR® behandeling wordt eerst (onder plaatselijke verdoving) een beetje oppervlakkig vetweefsel weggenomen uit bijvoorbeeld de heup of de buik. Met behulp van een kleine canule wordt weefsel ‘geoogst’. Dit vet wordt vervolgens gecentrifugeerd en de vloeistof die overblijft wordt vervolgens geïnjecteerd in de hoofdhuid om de natuurlijke haargroei te bevorderen.

Na drie maanden begint de nieuwe haargroei zichtbaar te worden.

Om de regeneratieve werking in stand te houden, te verlengen en te ondersteunen, wordt geadviseerd om de behandeling te herhalen na 12 of 18 maanden, afhankelijk van de algemene conditie en de mate van haarverlies van de cliënt.

De SEFFIHAIR® behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg bij Esser Clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting SEFFIHAIR® behandeling

✓ Dikker en steviger haar
✓ Tegen haaruitval
✓ Het is een eenmalige behandeling
✓ Na 3 maanden is nieuwe haargroei zichtbaar
✓ Behandeling duurt 40 / 60 minuten
✓ Niet geschikt bij volledige kaalheid
✓ Uitgevoerd door de paramedische huidtherapeut

Behandelkosten

SEFFIHAIR® behandeling

€ 1400

Eenmalige behandeling

Veelgestelde vragen

SEFFIHAIR® voor en na foto’s

Resultaat na drie maanden

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?