fbpx

Slappe hals of onderkin

Hals- of onderkinbehandeling

De onderkin en een slappe hals zijn gebieden waar de gevolgen van huidverouderingen duidelijk zichtbaar zijn.

Waarom laat u zich behandelen aan kin of hals?

Een slappe onderkin kan een storend probleem voor u zijn. Velen mensen willen graag de onderkin wegwerken. Het geeft een gevoel van overgewicht, terwijl u dat niet heeft. Een onderkin wegwerken hoeft gelukkig niet altijd middels een uitgebreide operatie.

Het gebied onder de kin bevat normaal gesproken een geringe, gezonde hoeveelheid vet. De strakke huid houdt dit vet en de onderliggende plastysma spier op zijn plek, waardoor alles er mooi strak uit ziet. Als de huid gaat verslappen, dan zal het vet automatisch meer ruimte krijgen. Dit resulteert in een afhangende kin / slappe hals, waarbij deze slappe onderkin het laat lijken alsof iemand dikker is geworden. De zwaartekracht heeft vrij spel onder de kin, aangezien het een plek is die sowieso hangt en doordat de huid vrij dun is. Dit zal ervoor zorgen dat het snel zichtbaar wordt, zodra de huid aan elasticiteit verliest. Door het verouderen van de huid, gaat deze makkelijk zakken in de hals. Soms is dit duidelijk zichtbaar, door een soort hangende zakjes. Lees hieronder welke behandlingen er mogelijk zijn.

Samenvatting hals- of onderkinbehandeling

✓ niet altijd een operatie nodig
✓ snelle herstel tijd
✓ altijd een advies op maat

Voor welke behandelmethodes kan ik kiezen?

Bij Esserclinics gebruiken wij Profhilo en/of Renuvion om de huid van de hals te liften en te verstrakken.

Behandelkosten

Renuvion behandeling

€ 1.750

Onder plaatselijke verdoving

Huidverstrakking door middel van Profhilo behandeling

Profhilo is een anti-aging behandeling van puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, die doormiddel van injecties op vooraf vastgestelde punten in de hals wordt gebracht. Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Hyaluronzuur stimuleer de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elastischiteit in de hals. De huid van de verslapte huid verbeterd in grote mate, ziet er stevig en gezond uit. Profhilo heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Hoe werkt een Profhilo behandeling?

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, het is geen filler gel omdat het niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging zorgt. Een Profhilo behandeling stimuleert lichaamseigen elastine, collageen en werkt ook ontstekingsremmend. Hierdoor is het een ‘super skinbooster’ die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert en zorgt voor huidverstrakking. Juist op grotere gebieden waar de huid de elasticiteit is verloren, zoals in de hals, zorgt de Profhilo behandeling ervoor dat de huid gelijkmatig verstrakt en verstevigd. In onze kliniek in Gouda wordt deze behandeling uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Op een aantal plekken in de hals, vlak onder het huidoppervlak, wordt een kleine hoeveelheid Profhilo ingebracht. De geïnjecteerde hyaluronzuur is dun en verspreid zich daarom gelijkmatig onderhuids. Hierdoor worden alle plekken van de hals bereikt.

Er zijn in totaal 2 tot 3 Profhilo behandelingen nodig, om de 4 weken. Aangeraden wordt de Profhilo behandeling elke 6 maanden te herhalen voor een optimaal effect. Na de Profhilo behandeling zijn er bultjes in de hals zichtbaar op de plek van de injecties. Deze verdwijnen vanzelf net als eventuele blauwe plekjes door het prikken.

Profhilo kan gebruikt worden voor:
Gezicht
Decolleté
Handen  

 

De Profhilo behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Overzicht Profhilo behandeling

✓ Voor huidverstrakking
✓ Vrijwel pijnloos
✓ Langdurig effect

Wat kost een Profhilo behandeling

Profhilo behandeling

v.a.€ 330

Per behandel gebied

Veelgestelde vragen

Profhilo hals behandeling voor en na foto’s

Renuvion behandeling voor een slappe hals huid.

Renuvion is een techniek waarbij er gebruikt gemaakt wordt van geïoniseerd helium, beter bekend onder de naam J-plasma. Het zorgt voor verstrakken van de huid en onderhuidsvetweefsel zonder grote littekens en is goed te combineren met liposuctie.

Wat houdt de Renuvion behandeling in?

Renuvion is een behandeling voor huidverstrakking en versteviging. De behandeling wordt ingezet om de huid te verstrakken en contouren te verbeteren zonder ingrijpende operatie. Er worden slecht kleine sneetjes gemaakt in de huid en dus ontstaan er geen grote littekens. De sneetjes die gemaakt worden zijn enkele millimeters lang. Renuvion kan over het gehele lichaam ingezet worden om de huid te verstrakken. De meest voorkomende indicaties zijn de hals, buik, billen, bovenbenen en knieën. De behandeling is uitermate geschikt om te combineren met liposuctie. Nadat het gewenste vetweefsel is verwijderd door liposuctie, zorgt de Renuvion voor huidverstrakking en versteviging.

Hoe gaat een Renuvion behandeling in zijn werk?

Kleine behandelgebieden kunnen plaats vinden onder plaatselijke verdoving. Grote behandelgebieden vinden plaats onder algehele narcose, op een andere locatie. De plastisch chirurg bepaald of een behandeling onder plaatselijke verdoving plaats kan vinden.
Er worden kleine sneetjes van ongeveer 5 mm in de huid gemaakt. De ingreep start met het inbrengen van de verdovende vloeistof welke via een canule onder de huid wordt ingebracht. De verdovende vloeistof moet 15-30 minuten inwerken. Indien er gekozen is voor liposuctie zal eerst de liposuctie plaats vinden. Met een canule wordt er helium gas in het behandelgebied gebracht. Dit gas zorgt ervoor dat er energie kan worden afgegeven aan het te behandelende weefsel. In combinatie met de warmte en radiofrequente golven (plasma) die het apparaat afgeeft, ontstaat er een verstrakking van het onderhuids vetweefsel en de huid.
Plasma energie wordt gericht door het collagene netwerk van het onderhuidse vet en de huid geleid. Hierdoor ontstaat er een krimp van het onderhuids bindweefsel, waardoor verstrakking ontstaat. Daarnaast zorgt plasma energie dat nieuwe collageen vorming wordt gestimuleerd. Dit proces van collageenvorming houdt tot 9 maanden na de behandeling aan.

De Renuvion behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Overzicht Renuvion behandeling

✓ Voor huidverstrakking
✓ Voor huidversteviging
✓ L
angdurig effect

Wat kost een Renuvion behandeling

Renuvion behandeling

vanaf € 1.750

Plaatselijke verdoving

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Profound RF Behandeling

Behandeling voor huidverstrakking van het gezicht en hals zonder operatie.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?