fbpx

Onderooglidcorrectie behandeling

Onderooglidcorrectie behandeling

Indicatie

Onder de ogen kan veroudering zichtbaar worden op verschillende vlakken. Dit kan een vermoeid uiterlijk geven. Zo kunnen er zogenaamde wallen ontstaan doordat het vet onder de oogspier wat naar voren komt, maar ook rimpels, een verslapte huid of donkere verkleuring kunnen problemen veroorzaken aan de onderoogleden. Er zijn hiervoor meerdere behandelingen. Belangrijk hierbij is de ervaring van de plastisch chirurg zodat u een behandeling op maat krijgt.

 

Wanneer kiest u voor een filler of lipofilling behandeling?

AIs er sprake is van wallen, donkere kringen, holle ogen of zakjes onder de ogen door volumeverlies, dan is een filler of lipofilling behandeling de beste oplossing. Zie traangoot behandeling voor meer informatie.

Wanneer kiest u voor een laserbehandeling of een diepe peeling?

Als er sprake is van fijne rimpels of een gering huidoverschot onder de ogen,  is een laserbehandeling of diepe peeling de beste behandeling.

Wanneer kiest u voor een chirurgische ingreep?

AIs er sprake is van huidoverschot met een vetwal, dan is een onderooglidcorrectie operatie onder de wimper rand of in het traangootje een optie.

Wat houdt de onderooglidcorrectie in?

De onderoogleden worden plaastselijke verdoofd. Nadat de huid is gedesinecteerd wordt er een snee gemaakt onder de wimper rand. Daarna wordt de huid losgemaakt van de spier onder het ooglid. Onder de spier bevindt zich vet wat de wallen veroorzaakt. Dit vet wordt vet verwijderd of herverdeelt in de traangoot. Meestal wordt er enekel mm’s huid verwijdert en daarna wordt de huid gehecht. De hechtingen blijven 1 week zitten. De hersteltijd zal ongeveer 4-6 weken zijn.

 

De plastisch chirurg beoordeelt samen met de huidtherapeut wat de beste behandeling voor u is, bij Esser Clinics in Gouda.

Samenvatting onderooglidcorrectie

✓ Meerdere behandelmethodes
✓ Bij huidoverschot en wallen: chirurgische behandeling, operatie.
✓ Bij volumeverlies: filler of lipofilling
✓ Bij rimpels: laser of diepe peeling
✓ Geen wachtlijst, operatie binnen 2 weken
✓ Begeleiding, ondersteuning en nazorg met de Caro Health App.

Overzicht behandelkosten

Onderooglidcorrectie

€ 1.600

Onder plaatselijke verdoving

Onder- en bovenooglidcorrectie

€ 2.150

Onder plaatselijke verdoving

Operatieve huidverstrakking (malar bag)

€ 1.050

Filler

v.a.€ 375

Traangoot

Lipofilling

€ 1.400

Traangoot

Laserbehandeling

v.a. € 200

Diepe peeling

v.a.€950

Onderooglidcorrectie operatie

Indicatie

Dit betreft een operatie via een sneetje onder de wimper rand of in het traangootje.

Wat houdt deze behandeling in?

Een onderooglidcorrectie is een goede oplossing voor wallen vlak onder het ooglid met daarbij een huidoverschot. Hierbij wordt onder plaatselijke verdoving een sneetje gemaakt vlak onder het ooglid of via het traangootje. Er wordt zorgvuldig gekeken hoeveel huid er weggehaald kan worden. Want in tegenstelling tot het bovenooglid, kan dit maar in beperkte mate aan de onderzijde. Dit zal met u voor de ingreep besproken worden. Ook wordt het vet wat zich van nature in het onderooglid bevindt en wat de wal veroorzaakt weggenomen. Daarna wordt de huid gehecht. Na 20 minuten koelen mag u onder begeleiding naar huis.

Indien het huidoverschot zich ophoopt bij de schedelrand of zelfs op de wang is een onderooglidcorrectie via een snee onder het ooglid niet mogelijk. In dat geval wordt er door de plastisch chirurg gekeken wat voor u de beste optie is. Soms is alleen een huidverstrakking nodig, maar er kan ook gekozen worden de huid weg te halen via het traangootje. Het litteken wat daarbij ontstaan verdwijnt vrijwel volledig. De plastisch chirurg zal u uitgebreid voorlichten.

Wie voert de ingreep uit?

De operatie wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg bij Esser Clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting chirurgische onderooglidcorrectie 

✓ Bij vetwallen en huidoverschot
✓ Plaatselijke verdoving
✓ Operatie duur: 60 minuten
✓ 2 weken hersteltijd

Behandelkosten

Onderooglidcorrectie

€ 1.400

Veelgestelde vragen

Onderooglid verstrakking met een diepe peeling

Indicatie

Indien de rimpels van de onderoogleden u storen, dan is een een diepe peeling een goede oplossing. De plastisch chirurg zal dit samen met de huidtherapeut beoordelen.

Wat houdt een diepe peeling in?

Wij werken met de Easy phen light peeling van Skin Tech pharma.  De peeling zorgt voor stimulatie van celvernieuwing, collageen- en elastineaanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Hierdoor ontstaat er een lifting, verstrakking en een geweldige structuurverbetering van de huid. Indicaties als ernstige zonneschade, slappe huid en gevorderde huidveroudering kunnen met deze peeling verbeterd worden. De peeling kan over het gehele gezicht worden toegepast maar wordt veelal d.m.v. een mozaïek techniek behandeld. Met deze techniek worden bepaalde zones behandeld met fenol, bijvoorbeeld rond de ogen en/of mond. Het resterende deel van het gezicht wordt behandeld met TCA. Door ook de rest van het gezicht mee te peelen, wordt voorkomen dat er na de behandeling een kleurverschil ontstaat tussen het behandelde gebied en de rest van het gezicht. De peeling bestaat uit 30% fenol en 12% TCA. Er is 1 behandeling nodig.
De bijwerkingen van deze peeling mogen niet onderschat worden, de eerste 7 dagen zal de huid sterk vervellen. U mag de diepe peeling maximaal één keer per jaar, in de winter maanden, ondergaan. De huid dient zeer goed voorbereid te worden met de bijbehorende thuis producten en/of mildere peelings vooraf. Dit is van belang om de huid te kunnen laten wennen aan de actieve ingrediënten en zuren die in hogere mate aanwezig zullen zijn in de peeling. Een goede samenwerking tussen u en de huidtherepeut is erg belangrijk.

Hoe gaat de diepe peeling behandeling in zijn werk?

Nadat de huid is gereinigd en voorbereid, wordt de peeling vloeistof op de huid aangebracht. Dit kan na enkele minuten een brandend gevoel geven. De diepe peeling wordt in een aantal lagen op de huid aangebracht totdat de gewenste diepte is bereikt. De behandeling kan zonder verdoving worden uitgevoerd en duurt ongeveer 45-60 minuten.

Meestal is de huid na de behandeling gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen. Ook kan de huid strak aanvoelen. Na de peeling wordt een ‘post peel crème’ aangebracht waardoor het ongemak van roodheid uit de huid verdwijnt.

Wij werken met de diepe peelings van Skin Tech pharma.

Lees hier meer over onze peelings.

Wie voert de ingreep uit?

De diepe peeling wordt uitgevoerd door de huidtherapeut bij Esser Clinics in Gouda.

U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Samenvatting onderooglidcorrectie met diepe peeling

✓ Voor medium en diepe rimpels 
✓ Uitgevoerd door de  paramedische huidtherapeut
✓ Hersteltijd tussen de 7-14 dagen

Behandelkosten

Diepe peeling

€ 950

Veelgestelde vragen

Onderooglid verstrakking door laser

Indicatie

Milde huid verslapping en fijne lijnen of ondiepe rimpels onder de ogen

Wat houdt een laserbehandeling in?

De Picolo laser beschikt over gefractioneerde handstukken. De huidtherapeut behandelt rimpels met deze gefractioneerde lasertherapie. Gefractioneerde lasertherapie is zeer geschikt voor fijne lijnen en lichte ondiepe rimpels. Het laserlicht maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor het weefsel wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen. Hierdoor gaat de huid zich vernieuwen en opnieuw collageen en elastine aanmaken, dit zorgt voor verjonging van de huid. 

Wie voert de ingreep uit

De laserbehandeling wordt uitgevoerd door de paramedische huidtherapeut, bij esser Clinics in Gouda.

U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Het consult is altijd gratis.

Samenvatting onderooglidverstrakking  laserbehandeling

✓ Voor huidverstrakking
✓ Voor rimpels
✓ Uitgevoerd door de paramedische  huidtherapeut

✓ Hersteltijd van enkele dagen

Behandelkosten

Laserbehandeling

v.a. € 200

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Wilt u weten hoe wij u persoonlijk kunnen adviseren over  een onderooglidcorrectie?  Stel uw vraag direct aan een van onze medisch specialisten via VideoAsk. Kies uit een Video, Chat of Voice bericht. 

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Caro Health App

Staat uw operatie binnenkort gepland? Dan kunt u de app al gebruiken voor alle handige herinneringen en informatie. Kiest u of u de app op Iphone wilt gebruiken of op een Android toestel en download de app meteen hier.

Download de Caro Health App in de app store
Download de Caro Health App in de play store
60a7914c87490821fa8c4333_dialoog-p-500
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?