fbpx

Profhilo behandelingen

Huidverstrakking door middel van Profhilo behandeling

Profhilo is een anti-aging behandeling van puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, die doormiddel van injecties op vooraf vastgestelde punten in de huid wordt gebracht. Profhilo skinbooster is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit.  Hyaluronzuur stimuleer de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elastischiteit, samen zorgen ze weer voor huidverstrakking. De huid verbeterd in grote mate, ziet er stevig en gezond uit. De Profhilo behandeling heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling. Bij Esser Clinics in Gouda bent u aan het juiste adres. 

Hoe werkt een Profhilo behandeling?

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, het is geen filler gel omdat het niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging/ huidverstrakking zorgt. Profhilo stimuleert lichaamseigen elastine, collageen en werkt ontstekingsremmend. Hierdoor is het een ‘super skinbooster’ die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert en ook gebruikt kan worden voor acne, rosacea en eczeem. Juist op grotere gebieden, zoals een gezichtsbehandeling of hals, waar de huid de elasticiteit is verloren zorgt Profhilo behandeling ervoor dat de huid gelijkmatig verstrakt en verstevigd.

Op een aantal plekken, vlak onder het huidoppervlak, wordt een kleine hoeveelheid Profhilo ingebracht. De geïnjecteerde hyaluronzuur is dun en verspreid zich daarom gelijkmatig onderhuids.  Hierdoor worden alle plekken van het behandelende gebied bereikt.

Er zijn in totaal 2 tot 3 behandelingen nodig, om de 4 weken. Aangeraden wordt de behandeling elke 6 maanden te herhalen voor een optimaal effect. Na de behandeling zijn er wat bultjes zichtbaar, op de plek van de injecties. Deze verdwijnen vanzelf net als eventuele blauwe plekjes door het prikken.

Profhilo kan worden gebruikt voor:
– Gezicht
Hals
– Decolleté
– H
anden

 

De Profhilo behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Overzicht Profhilo behandeling

✓ Voor huidverstrakking 
✓ Vrijwel pijnloos
✓ Langdurig effect

Wat kost een Profhilo behandeling

Profhilo behandeling

v.a.€ 330

Per behandel gebied

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?