fbpx

High Definition liposculptuur

High Definition Liposculptuur

Indicatie

Heeft u last van overtollige huid en/of vet op de onder en boven buik? Wil je meer defintie van de buikspieren en van de flanken? Als je een BMI hebt onder 28 en je bent sportief, dan kan High Defintion liposculptuur met Renuvion iets voor je zijn.

Wat is High Defintion liposculptuur?

High Definition (HD) liposculptuur is een gevanaceerde medische ingreep die het lichaam vorm geeft door overtollig vet te verwijderen en tegelijkertijd de spieren meer accentueert. Deze behandeling wordt vaak gecombineert met Renuvion om de huid te verstrakken. Buikwandcorrectie met Renuvion.

Deze ingreep kan worden toegepast bij mannen en vrouwen. De belangrijkste voorwaarden zijn een BMI (body mass index) van 28 of lager en enige vorm van sport beoefening.

HD liposculptuur wordt uitgevoerd onder algehele verdoving (narcose). Het weg te halen onderhuids vet wordt voor de operatie afgetekend, waardoor de plastisch chirurg kan bepalen hoeveel vet er kan worden verwijderd. Tevens worden de spieren op de rug en buik en eventueel borst (bij de man) afgetekend om deze te accentueren.

Nadat u in slaap bent gebracht wordt er eerst vloeistof onder de huid ingebracht (tumescentie), daarna  wordt er in de diepe laag liposuctie uitgevoerd en vervolgens ook oppervlakkig, net onder de huid. Daarna wordt er vlak onder de huid rond de spier groepen op de rug en buik met speciale canules en geleiders accenten aangelegd. Na afloop heeft u een buikband en twee drains.

U blijft de nacht na de ingreep in het operatie centrum overnachten.

Bij HD liposculptuur worden met name de rug, buik en flanken aangepakt. Bij mannen kan de borst worden gecorrigeerd en de schouder partij (delthoideus). Bij vrouwen kan er eventueel lipofilling van de borsten worden gecombineerd of liposuctie van de benen.

Deze techniek kan alleen worden uitgevoerd als je niet teveel onderhuids vet hebt en ook (enigszins) sportief bent.

Wie voert de HD liposculptuur uit?

De HD liposculptuur wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg. De operatie vindt plaats in het operatie centrum. De intake en na controles bij Esser Clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via videoask. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Bekijk hier de buikwandcorrectie voor en na foto’s.

Samenvatting High Definition Liposculptuur

✓ Operatieduur: 2-4 uur
✓ Algehele verdoving
✓ Met overnachting
✓ U krijgt een buikband tijdens het herstel
✓ Alleen voor patiënten met een BMI lager dan 28
Bekijk hier de voor en na foto’s

Behandelkosten High Definition Liposculptuur

HD liposculptuur buik

€ 4.000

Inclusief een overnachting in het operatie centrum.

HD liposculptuur buik en rug ( 360 graden)

€ 6000

Inclusief een overnachting in het operatie centrum

HD liposcultuur buik, rug en borst

€ 7.000

Inclusief een overnachting in het operatie centrum

HD liposculptuur buik, rug en borst met lipofilling

V.a. € 9.500

Inclusief een overnachting in het operatie centrum

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door Video Ask. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastsich chirurg u direct kan adviseren.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?