fbpx

Liplift

Indicatie

Indien de bovenlip te smal is, maar wel voldoende volume heeft kan een liplift een vollere lip geven. De liplift wordt aangeraden vanaf ongeveer 40 jaar.

Wat houdt de liplift in?

Allereerst wordt aan de hand van de bestaande lengte van de afstand tussen de neus en de bovenlip bepaald hoeveel huid er zal worden verwijderd. Over het algemeen is dit tussen de 4-8 mm. Onder plaatselijke verdoving wordt het reepje huid verwijderd onder de neus zodat de lip iets meer naar buiten getrokken wordt en er meer lippenrood zichtbaar is, wat een vollere lip geeft. De hechtingen aan de binnenzijde lossen vanzelf op, de hechtingen in de huid worden na 1 week verwijderd. De eerste paar uur is de lip verdoofd en moet men oppassen met warme dranken. Er onstaat best wat zwelling. Twee  weken niet intensief sporten wordt aangeraden, terwijl werken (afhandelijk van het soort werk) over het algemeen vrij snel weer kan. Het litteken en de ingreep zullen met u van te voren worden besproken door de plastisch chirurg.

De liplift wordt vaak gecombineerd met een mondhoeklift. Dit is met name noodzakelijk wanneer de neus smal is. De noodzaak van de combinatie behandeling zal worden besproken en uitgelgd tijdens de intake.

Bekijk hier de liplift voor en na foto’s.

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting liplift

✓ Operatieduur: 60 minuten
✓ Plaatselijke verdoving
✓ Litteken onder de neus
Bekijk hier de liplift voor en na foto’s

Behandelkosten

Liplift

€ 1400

Liplift in combinatie met een mondhoeklift

€ 2400

Veelgestelde vragen

Liplift voor en na foto’s

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085-4884470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?