fbpx

Liplift

Indicatie

Indien de bovenlip te smal is, maar wel voldoende volume heeft kan een liplift een vollere lip geven. De liplift wordt aangeraden vanaf ongeveer 40 jaar.

Wat houdt de liplift in?

Onder plaatselijke verdoving wordt een reepje huid verwijderd onder de neus zodat de lip iets meer naar buiten getrokken wordt en er meer lippenrood zichtbaar is, wat het beeld van een vollere lip geeft. De hechtingen zijn over het algemeen oplosbaar. De eerste paar uur is de lip verdoofd en moet men oppassen met warme dranken. Er kan best wat zwelling optreden. Een week niet intensief sporten wordt aangeraden, terwijl werken over het algemeen vrij snel weer kan. Het litteken en de ingreep zullen met u van te voren worden besproken door de plastisch chirurg.

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting liplift

✓ Operatieduur: 45 minuten
✓ Plaatselijke verdoving
✓ Litteken onder de neus

Behandelkosten 

Liplift

€ 1.250

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085-4884470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek