fbpx

Traangoot behandeling

Traangoot behandeling

Indicatie

Donkere kringen en holle of ingevallen ogen kunnen het gezicht een vermoeide uitdrukking geven. Dit kunnen we oplossen met de traangoot behandeling, hiervoor gebruiken we een filler die speciaal ontwikkeld is voor de dunne huid rondom de ogen.    

Wat houdt behandeling van de traangootjes opvullen in?

Bij Esser Clincs werken we onder andere met de producten van Teoxane. Zij hebben als eerste en enige producent een speciale filler gemaakt voor de traangootjes, Teosyal  Redensity II. Dit is een hyaluronzuur voor ogen, speciaal ontwikkeld voor behandeling van volumeverlies in de gevoelige oogomgeving.

Er wordt extra volume geplaatst in de traangoot. Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel in het te behandelen gebied aangebracht.

Met een filler is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. De huid kan rood en gezwollen zijn door de behandeling, dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor ziet het behandelend gebied er na de behandeling soms onregelmatig uit. Meestal trekt ook dit langzaam weg, masseer dit niet.  Tijdens de controle afspraak, die twee weken later plaatsvindt, controleert de plastisch chirurg eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het injecteren van een filler laat geen littekens achter op het gezicht. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze trekken vanzelf weg. Desgewenst mag u deze, 24 uur na de behandeling, camoufleren met make- up

De filler van hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af. Het effect of resultaat van de filler houd 9 tot 12 maanden aan. Er zijn echter individuele verschillen.

Wat houdt de behandeling met lippofilling in?

Bij lipofilling wordt er eerst vet weg gehaald van het donor gebied (meestal buik, heupen of benen) door middel van liposuctie. Dit vet wordt, na dat het bewerkt is, op de gewenste plaats terug ingebracht. Dit is een uitgebreide ingreep en kan onder lokale verdoving of onder alghele narcose.

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting traangootjes opvullen

✓ Behandelduur filler 15-20 minuten
✓ Geen verdoving noodzakelijk
✓ Resultaatduur 1,5- 2 jaar
✓ Voor wallen veroorzaakt door volume verlies

Behandelkosten

Filler

v.a. € 325

Lipofilling

v.a. € 1250

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?