fbpx

Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen

Bij Esser Clinics kunt u terecht om uw tatoeage snel, veilig en volledig te verwijderen door een gediplomeerde huidtherapeut.

Wij werken uitsluitend met de meest geavanceerde Picolaser laser van dit moment, de Picolo. De Picolo is het nieuwste op het gebied van laserbehandelingen.
Deze laser heeft de kortste pulsduur en is hierdoor de meest effectieve Picolaser van Nederland. Deze laser verwijdert ook kleur tatoeages en door de effectiviteit heeft u gemiddeld minder behandelingen nodig om uw tatoege weg te laseren.  Daardoor bent u goedkoper uit.  

Hoe verloopt de behandeling?

Door middel van de hoogtechnologische picoseconde laser worden lichtpulsen ultrasnel in de huid (dermis) geflitst, waardoor de inkt fragmenteert in heel kleine deeltjes (partikels). De lichaamseigen macrofagen zullen deze fijne pigment- of inktpartikels absorberen om ze daarna te draineren via het lymfesysteem.

Wat mag ik verwachten?

Het aantal benodigde lasersessies is afhankelijk van diverse factoren (plaatsing, huidzone, grootte, inktkwaliteit, mono- of multicolor). Doorgaans kan de behandelaar na gemiddeld 2 behandelsessies een meer gerichte schatting geven van het benodigde aantal lasersessies. Bij de Pico laser heeft u minder behandelsessies nodig dan met de conventionele laser, dat scheelt tijd en u bent goedkoper uit. 

Bekijk hier voor en na foto’s van de Picolo laserbehandeling.

Vaak voorkomende tatoeages

Mislukte PMU (permanente make-up), zoals bv. wenkbrauwen die teveel of een verkeerde kleur bevatten of niet de gewenste vorm hebben. Huidmarkeringen die niet uit eigen wil geplaatst zijn, zoals bv. na bestraling van borstkanker, asfaltdeeltjes die door een ongeval in een schaafwond terecht zijn gekomen, enz. Tatoeages of tattoo met de naam van een ex-partner of getatoeëerde trouwringen, of die geplaatst zijn in een vlaag van rebellie of verliefdheid, vaak op jongere leeftijd.

Is het veilig?

Laseroptiek Picolo is een veilig picoseconde lasersysteem dat doeltreffend ingezet kan worden voor de behandeling van pigmentletsels, spijt-tatoeages, littekens, huidveroudering, enz., dankzij een ultrakorte pulsduratie, waardoor het omliggende weefsel gespaard blijft. Door tatoeages uitsluitend te behandelen met de meest geavanceerde Picolaser, een op maat gemaakt behandelplan aan te bieden en de behandeling uit laten voeren door een ervaren huidtherapeut bent u verzekert dat uw tatoeage op de snelste, effectiefste en veiligste (zonder littekens) wijze zal worden verwijderd. Laat u uitgebreid informeren over het verwijderen van uw tatoeage (tattoo) in onze kliniek in Gouda.  

De behandling wordt uitgevoerd door een para medische huidtherapeut.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Samenvatting

✓ De allerbeste Picolaser voor verwijdering van tatoeages
✓ Verwijdering van alle kleuren is mogelijk
✓ Minder sessies noodzakelijk voor een optimaal resultaat
✓ Behandeling door een ervaren huidtherapeut

Behandelkosten

Picolo laserbehandeling

V.a. € 65

Per behandeling.

  • V.a. €65 per tatoeage
  • V.a. € 80 voor permanente make up (PMU)
  • Bekijk hier voor en na foto’s van de picolo laserbehandeling

Veelgestelde vragen

Tatoeage verwijderen met picolo laser – voor en na foto’s

Bekijk hieronder de tussentijdse evaluatie na slechts 2 behandelingen

Bekijk hieronder de tussentijdse evaluatie na slechts 3 behandelingen

Bekijk hieronder de tussentijdse evaluatie na slechts 3 behandelingen

Bekijk hieronder de tussentijdse evaluatie na slechts 5 behandelingen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?