fbpx

Kincorrectie

Indicatie

De kin is erg bepalend voor ons gezicht. Indien u last heeft van een kleine of korte kin kan dit verholpen worden met een filler behandeling of lipofilling.

Wat houdt de behandeling met fillers in?

Er wordt extra volume geplaatst waardoor de kin meer naar voren komt. Deze behandeling kan gecombineerd worden met een spier ontspannende injectie in de kin (botuline toxine A). Dit zorgt voor ontspanning van de kinspier en dus minder rimpels. Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel in het te behandelen gebied aangebracht. Bij Esser clinics bevatten de fillers lidocaïne, een verdovend middel.

Met een filler is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. Uw kin voelt verdoofd en de huid is rood en gezwollen door de behandeling, dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor ziet uw kin er na de behandeling soms onregelmatig uit. Meestal trekt ook dit langzaam weg, masseer dit niet.  Tijdens de controle afspraak, die twee weken later plaatsvindt, controleert de plastisch chirurg eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het injecteren van een filler laat geen littekens achter op het gezicht. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze trekken vanzelf weg. Desgewenst mag u deze, 24 uur na de behandeling, camoufleren met make- up

De filler van hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af. Het effect of resultaat van de filler houd 9 tot 12 maanden aan. Er zijn echter grote individuele verschillen.

Wat houdt de behandeling met lippofilling in?

Bij lipofilling wordt er eerst vet weg gehaald van het donor gebied (meestal buik, heupen of benen) door middel van liposuctie. Dit vet wordt, na dat het bewerkt is, op de gewenste plaats terug ingebracht. Lichaamseigen vet blijft permanent zitten. Dit is een uitgebreide ingreep en kan onder lokale verdoving of onder alghele narcose op een andere locatie.

Wat houdt spier ontspannende injectie behandeling in?

U krijgt een aantal kleine prikjes in de spieren van de kin met botuline toxine A (spier ontspannende injectable). Botuline toxine A blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, dit remt de spier beweging zodat de spier niet meer aankan spannen en geeft ontspanning in de kin.
Na de behandeling zal de huid, op de plek van de injectie, iets rood zijn. Het duurt vervolgens een 2-5 dagen voordat de spier spanning minder wordt.

Wie voert de kincorrectie uit?

De kincorrectie wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg bij Esser Clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Samenvatting kincorrectie

✓ Vaak een combinatie van filler/ lipofilling en spier ontspannende injectable behandeling
✓ Enkele dagen last van zwelling en/of bloeduitstorting
✓ Altijd een behandeling op maat

Overzicht behandelkosten

Filler

v.a. € 275

Lipofilling

v.a € 1.250

Spier ontspannende injectable

v.a. € 149

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085-4884470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek