fbpx

Lipverkleining

Indicatie

Indien u zich stoort aan het feit dat u lippen te groot zijn, dan kan dat worden verholpen met een chirurgische ingreep.

Wat houdt de lipverkleining in?

Onder plaatselijke verdoving wordt er een snee gemaakt aan de binnenkant van de lippen en wordt er weefsel verwijderd. De hechtingen zijn oplosbaar. De eerste paar uur moet u voorzichtig zijn met warme dranken en de eerste week moet u voorzichtig zijn met (te) grote happen nemen.

Geadviseerd wordt de eerste 6 weken geen contactsporten te beoefenen en drukke plekken te vermijden. Werken kan over het algemeen na enkele dagen en anders na een week.

Er is een kleine kans op een infectie en een zeer minimale kans dat de wond open gaat. Alle risico’s en de hele ingreep zal uitvoerig met u worden besproken door de plastisch chirurg.

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting lipverkleining

✓ Operatie duur: 45 minuten
✓ Litteken aan binnenzijde lip
✓ Plaatselijke verdoving

Behandelkosten

Onderlipverkleining

€ 1.250

Bovenlipverkleining

€ 1.250

Onder- en bovenlipverkleining

€ 1.950

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?