fbpx

Marionetlijnen verminderen

Marionetlijnen verminderen

Indicatie

Marionette lijnen zijn de lijnen vanaf de mondhoeken naar beneden. De marionetlijnen kunnen naarmate we ouder worden meer zichtbaar zijn en een verouderd uiterlijk geven. De oorzaak van deze lijnen zijn een samenspel van zwaartekracht en een verlies van elasticiteit van de huid. De diepte van deze lijnen bepalen de behandel strategie.

Wat houdt de behandeling met fillers in?

Er wordt extra volume geplaatst in de marionetlijnen. Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel in het te behandelen gebied aangebracht. Bij Esser clinics bevatten sommige fillers lidocaïne, een verdovend middel.

Met een filler is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. Het behandelend gebied voelt verdoofd en de huid is rood en gezwollen door de behandeling, dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor ziet het behandelend gebied er na de behandeling soms onregelmatig uit. Meestal trekt ook dit langzaam weg, masseer dit niet.  Tijdens de controle afspraak, die twee weken later plaatsvindt, controleert de plastisch chirurg eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het injecteren van een filler laat geen littekens achter op het gezicht. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze trekken vanzelf weg. Desgewenst mag u deze, 24 uur na de behandeling, camoufleren met make- up

De filler van hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af. Het effect of resultaat van de filler houd 9 tot 12 maanden aan. Er zijn echter individuele verschillen per persoon.

Wat houdt de behandeling met lippofilling in?

Bij lipofilling wordt er eerst vet weg gehaald van het donor gebied (meestal buik, heupen of benen) door middel van liposuctie. Dit vet wordt, na dat het bewerkt is, op de gewenste plaats terug ingebracht. Lichaamseigen vet blijft permanent zitten. Dit is een uitgebreide ingreep en kan onder lokale verdoving of onder alghele narcose op een andere locatie.

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting marionetlijnen verminderen

✓ Filler behandeling
✓ Lipofilling behandeling
✓ Altijd een behandeling op maat

Overzicht behandelkosten

Filler

v.a. €275

Lipofilling

v.a €1250

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?