fbpx

SEFFILLER®

Indicatie

In meerdere studies is vastgesteld dat vetweefsel een van de weefsels is met de hoogste concentratie volwassen mesenchymale stamcellen (ADSC’s), met name in de stromale component (SVF Stromal Vascular Fraction). De bewezen regeneratieve capaciteiten van mesenchymale stamcellen (ADSC’s) worden benut in talrijke medische vakgebieden zoals reconstructieve chirurgie, dermatologie, vulnologie, orthopedie, vasculaire chirurgie, cardiologie, gynaecologie, otolaryngologie en proctologie, maar ook bij anti-agingtherapieën binnen de chirurgie en de esthetische geneeskunde.

Wat is SEFFILLER® ?

SEFFILLER® is een baanbrekende ‘vetoverdracht’-procedure die je een jonger en voller uiterlijk geeft door gebruikmaking van een nieuwe, veilige en gepatenteerde technologie en je eigen vetweefsel. SEFFILLER® is een medische behandeling die gericht is op de regeneratie van de huid en het onderhuidse weefsel, door gebruik te maken van je eigen oppervlakkige vetweefsel. Deze vetcellen zijn namelijk rijk aan mesenchymale stamcellen (ADSC’s) en Stromale Vasculaire Fractie (VSF), of in eenvoudige woorden: groeifactoren en stamcellen die je eigen huid weer aanzetten tot aanmaak en reparatie van cellen, volumeherstel en stimulatie van collageen en elastine, met huidverbetering én gezichtsverjonging als resultaat. SEFFILLER® kan ook worden gecombineerd met andere behandelingen zoals fillers, botulinetoxine, microneedling en peelings

Hoe werkt SEFFILLER® ?

Volumeverlies is de belangrijkste oorzaak van de zichtbare tekenen van huidveroudering in het gezicht. Verlies van gezichtsvolume kan resulteren in een verslapte huid, verlies van je gezichtscontouren (bijvoorbeeld rond je kaaklijn en je kin), en de vorming van fijne lijntjes en rimpels. Naarmate we ouder worden, neemt ook de productie van collageen en elastine af. Met minder collageen en elastine wordt onze huid dunner en zwakker en verliest ze haar soepelheid. SEFFILLER® lost deze problemen op. Deze behandeling is een autologe procedure, wat betekent dat het de regeneratieve vermogens en de stamcellen van je eigen lichaam gebruikt om zichzelf te herstellen en te verjongen. Met een dunne canule die niet dieper kan gaan dan 15 mm wordt oppervlakkig vet op een veilige manier uit een deel van je lichaam gehaald (dit wordt oogsten genoemd) en over- en ingebracht in het gezicht of een andere plaats, zoals hals, decolleté of handen (het zogenoemde enten).

SEFFILLER® werkt als volgt:

  • Het, jouw, vetweefsel (lichaamsvet) creëert een volle huid nadat het is overgebracht naar gebieden met verloren volume.
  • De adipocyten (vetcellen) geven volume aan je huid, wat zorgt voor een jongere, natuurlijke uitstraling.
  • De mesenchymale stamcellen (ADSC’s – Adipose Derived Stem Cells), die uit je eigen lichaamsvet worden gehaald, hebben het vermogen om een verzwakte huid te regenereren. Stamcellen zijn in wezen als babycellen, die transformeren in verschillende soorten rijpe cellen, waaronder die voor huid, vet, botten, spieren en kraakbeen. De arts kan dit nieuwe weefsel opnieuw positioneren, waardoor je gezicht er steviger en jonger uitziet.

Samenvatting SEFFILLER® behandeling

✓ Jongere en natuurlijke uitstraling met eigen vetweefsel
✓ Geen bijwerkingen
✓ Hervat meteen je normale activiteiten na de behandeling
✓ Aan één behandeling genoeg

Behandelkosten

SEFFILLER® behandeling

€ 1.700

Veelgestelde vragen

Seffiller voor en na foto’s

Het resultaat dat te zien is op de Seffiller voor en na foto’s is 21 dagen na de Seffiller behandeling.

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085-4884470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?