fbpx

XL Hair behandeling ®

Indicatie

XL Hair is voor dunner wordend haar of het (vroegtijdig) uitvallen van het haar. De behandeling stopt de actieve haaruitval binnen drie maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

– Kaalheid (niet-verlittekende vormen van alopecian), zoals mannelijke type kaalheid (alopecia androgenetica).
– Plekken kaalheid (alopecia areata).
Bij deze vormen van alopecia is XL Hair vooral succesvol zolang er nog haar follikels aanwezig zijn en er geen duidelijk andere oorzaak van de haaruitval is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik.

Wat is XL Hair

XL Hair bestaat uit hyaluronzuur, vitaminen, groeifactoren (FGF) en een biorevitalisatie complex. Samen zorgen deze stoffen er voor dat de haarzakjes die onvoldoende voedingsstoffen hebben, worden gevoed en opnieuw worden geactiveerd. Dunner wordend haar wordt hiermee aangepakt. Het resultaat is dikker en steviger haar. Bekijk hier de XL Hair voor en na foto’s.

Om de XL Hair behandeling uit te voeren moeten er haarzakjes aanwezig zijn in de hoofdhuid. De injectie van de voedings- en groeistoffen gebeurt namelijk in de haarzakjes.

Deze behandeling kan niet uitgevoerd worden op plekken waar het haar volledig weg is, daar is een transplantatie voor nodig. De XL Hair behandeling leidt niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar tot het opnieuw activeren van een gezonde haargroei in de bestaande haarzakjes.

Hoe wordt de XL Hair behandeling uitgevoerd?

Een XL Hair behandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies (uitgevoerd in 8 weken). Een XL Hair behandeling voor vrouwen bestaat uit 8 sessies (uitgevoerd in 12 weken). Het verschil tussen mannen en vrouwen wordt bepaald door de hormoonhuishouding.

De eerste 4 behandelingen vinden wekelijks plaats, daarna eens per 2 weken. De behandeling zelf bestaat uit meerdere injecties op de plaats van de kaalheid. Deze injecties worden door middel van de intradermale injector geinjecteerd, dit is een apparaat wat snel en zeer accuraat kan werken. De infiltratie diepte is constant en er kan nooit over worden gedoseerd. De behandeling is gevoelig, maar goed te doen qua pijnlijkheid.

Wanneer u de XL Hair behandeling bij ons in Gouda ondergaat, adviseren wij u ook ‘Revitalix XL Hair shampoo’ aan te schaffen. Deze shampoo zal de behandeling ondersteunen en extra verzorging bieden. De Revitalix shampoo revitaliseert de haarwortels, maakt het haar steviger en voorziet het haar van de benodigde voedingsstoffen. Revitalix shampoo wordt vaak gebruikt in combinatie met de ‘Hair Energizer Spray’ (voedt, revitaliseert, versterkt en verdikt het haar vanaf de wortels).

Als u een pakket aanschaft krijgt u de thuisproducten er gratis bij:
– 1x Scalpfit shampoo
– 1x Revitalix shampoo
– 1x Energizerspray
– 1x Dermaroller

De XL Hair behandeling wordt uitgevoerd door de paramedische huidtherapeut, bij Esser Clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

 

Samenvatting XL Hair behandeling

✓ Dikker en steviger haar
✓ Tegen haaruitval
✓ Niet geschikt bij volledige kaalheid
✓ Mannen 6 behandelingen (uitgevoerd in 8 weken)
✓ Vrouwen 8 behandelingen (uitgevoerd in 12 weken)
✓ Uitgevoerd door de paramedische huidtherapeut

Behandelkosten

XL Hair voor vrouwen

€ 1050

8 sessies

XL Hair voor mannen

€ 850

6 sessies

Veelgestelde vragen

XL Hair voor en na foto’s

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?