fbpx

Voorhoofdrimpel behandeling

Voorhoofdrimpel behandeling

Indicatie

Voorhoofdrimpels kunnen storend aanwezig zijn. Het zorgt voor een oudere uitraling of zelfs een verontrustende of verbaasde blik. De rimpels zijn een gevolg van het (te) vaak optrekken van het voorhoofd met soms hoofdpijn als gevolg.

Wat houdt de voorhoofdrimpel behandeling in?

U krijgt een aantal kleine prikjes in de spieren van het voorhoofd, met botulinetoxine A (spier ontspannende injectable). Botulinetoxine A blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, dit remt de spier beweging en geeft ontspanning. Daardoor wordt de rimpel minder diep en ontstaan er minder snel nieuwe rimpels. Na de behandeling zal de huid, op de plek van de injectie, iets rood zijn. Het duurt vervolgens een 2-5 dagen voordat de voorhoofdrimpels minder worden. Naast voorhoofdrimpels zijn ook kraaienpootjes en fronsrimpels goed te behandelen.

Wat houdt de filler behandeling in?

Er wordt extra volume geplaatst in de voorhoofdsrimpel. Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel in het te behandelen gebied aangebracht. Bij Esser clinics bevatten sommige fillers lidocaïne, een verdovend middel.

Met een filler is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. De huid van het behandelend gebied kan rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor ziet het behandelend gebied er na de behandeling soms onregelmatig uit. Meestal trekt ook dit langzaam weg, masseer dit niet.  Tijdens de controle afspraak, die twee weken later plaatsvindt, controleert de plastisch chirurg eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het injecteren van een filler laat geen littekens achter op het gezicht. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze trekken vanzelf weg. Desgewenst mag u deze, 24 uur na de behandeling, camoufleren met make- up

De filler van hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af.  Het effect of resultaat van de filler houd 9 tot 12 maanden aan. Er zijn echter individuele verschillen per persoon.

Wie voert de voorhoofdrimpel behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting voorhoofdrimpel behandeling

✓ Spierontspannende injectable behandeling
✓ Filler behandeling
✓ Geen hersteltijd

Behandelkosten

Spierontspannende injectable

v.a. € 225

Filler

v.a. € 275

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?