fbpx

Lipvergroting

Indicatie

Indien u zich stoort aan te kleine lippen kunnen uw lippen worden opgevuld of vergroot. Dit kan met een lipfiller behandeling.

Wat houdt de lipvergroting met fillers in?

Er wordt extra volume geplaatst in de lip. Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel in de lippen aangebracht. Bij Esser clinics bevatten sommige fillers lidocaïne, een verdovend middel. De lippen worden vooraf ingesmeerd met een verdovende zalf waardoor de behandling minder gevoelig is.

Met een filler is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. Uw lippen voelen verdoofd en de huid is rood en gezwollen door de behandeling, dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Het hyaluronzuur hecht zich binnen twee weken aan het omliggende weefsel. Hierdoor kunnen de lippen wat onregelmatig aanvoelen. Dit trekt langzaam weg, masseer dit niet.  Tijdens de controle afspraak, die twee weken later plaatsvindt, controleert de plastisch chirurg eventuele onregelmatigheden en corrigeert deze indien nodig.

Het injecteren van een lip filler laat geen littekens achter op het gezicht. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze trekken vanzelf weg. Desgewenst mag u deze, 24 uur na de behandeling, camoufleren met make- up

De filler van hyaluronzuur breekt binnen 1,5 tot 2 jaar langzaam af. Het effect of resultaat van de filler houd 9 tot 12 maanden aan. Er zijn echter individuele verschillen.

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg, bij Esser Clinics in Gouda.

Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina. Het consult is altijd gratis.

Samenvatting lipvergroting

✓ Volumetoename van de boven en onderlip
✓ Resultaatsduur 9 tot 12 maanden
✓ Plaatselijke verdoving

Behandelkosten

Lipvergroting

V.a. € 275

Door middel van fillers

Veelgestelde vragen

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?