fbpx

Esser Clinics Behandelteam

Ontmoet hieronder het multidisciplinaire Esser Clinics behandelteam. Stel hen direct een behandelvraag via VideoAsk en ontvang een indicatie.

Of maak hieronder meteen een vrijblijvende afspraak. Het consult is altijd gratis.

Multidisciplinair

Binnen ons multidisciplinaire team van specialisten kunt u bij iedereen terecht. Bij Esser Clinics werken we uitsluitend met plastisch chirurgen en ervaren huidtherapeuten. De plastisch chirugen zijn jarenlang opgeleid tot specialist, met een 6 jarige geneeskunde opleiding aangevuld met een 6 jarige specialisatie opleiding tot plastisch chirurg. De huidtherapeut werkt intensief samen met de plastisch chirurg om tot het beste advies en geschikte behandling te komen. Kortom een totaal pakket aan kennis en ervaring!

Onze specialisten aan het werk bij Esser Clinics in Gouda

Ontmoet onze specialisten

Sander Beekmans

Plastisch chirurg en eigenaar

Drs Sander Beekmans is sinds 2008 plastisch chirurg. Hij heeft 12 jaar gewerkt in het Haga ziekenhuis in Den Haag en werkt als algemeen plastisch chirurg bij Bergman clinics in Haarlem en Amsterdam.

Hij heeft zich de afgelopen jaren volledig gefocust op de cosmetische plastische chirurgie.

“In een eerste gesprek luister ik aandachtig naar de wens van de patient. Ik geef een eerlijk advies en probeer altijd een reëel beeld te geven.”

Drs Sander Beekmans is lid van de van de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC) en lid van de Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC)

BIG nummer: 39053281701 

Sander Beekmans - Plastisch chirurg en eigenaar bij Esser Clinics in Gouda
Kees IJsselstein van Esser Clinics in Gouda - VideoAsk Videoconsult

Kees IJsselstein

Plastisch chirurg

Drs. Kees IJsselstein heeft na zijn studie geneeskunde zijn opleiding tot plastisch chirurg in 2001 afgerond. Inmiddels heeft hij twintig jaar ervaring in de plastische chirurgie, met ruim opgebouwde ervaring in ooglidcorrecties en andere behandelingen van het verouderde gelaat.

Drs Kees IJsselstein werkt als algemeen plastisch chirurg in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Hij is lid van de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC) en de Nederlandse verenigign voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC)

BIG nummer: 89041335701

Patrick Rooijens

Plastisch chirurg

Dr. Patrick Rooijens rondde zijn opleiding tot plastisch chirurg in 2009 af en 3 jaar later promoveerde hij aan de universiteit van Maastricht. Sinds 2012 werkt hij in Tergooi MC als plastisch chirurg en heeft dit de afgelopen 10 jaar gecombineerd met werkzaamheden als plastisch chirurg bij Bergman clinics in Amsterdam.

Het mooie van dokter zijn is het persoonlijke contact met de patiënten. Wensen van patiënten zijn elke keer weer anders, daarom is het de kunst om elke behandeling steeds weer op maat te “snijden”. Eén van mijn oud-opleiders zei altijd: ‘plastic surgery is happy surgery’. Hij bedoelde daarmee dat we met onze behandeling altijd proberen de patiënt gelukkiger te maken, door het uiterlijk van de patiënt te verfraaien.

Dr. Patrick Rooijens is lid van de van de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC).

BIG nummer: 79052948701

Patrick Rooijens
Jenna Kraaijeveld - Paramedisch huidtherapeut bij Esser Clinics in Gouda

Jenna Kraaijeveld

Paramedisch huidtherapeut

Jenna Kraaijeveld heeft 12 jaar ervaring als paramedisch huidtherapeut op de poli dermatologie huid- en laser centrum in het Amphia ziekenhuis. Jenna heeft ervaring met zowel medische als cosmetische behandelingen.

“Het is voor mij een passie om mensen te helpen bij verschillende soorten huidproblematiek. Achter ‘de huid’ gaan vele verhalen schuil. Ik ben pas tevreden als de voorafgaande gestelde doelen samen behaald worden en zowel de innerlijke als de uiterlijke mens opnieuw straalt.”

Jenna staat geregistreerd in het kwalitetsregister Paramedici.

Florie van Straten

Mede eigenaar en Clinic Manager

Florie van Straten is sinds 2008 operatie assistent en werkte jarenlang in het Haga ziekenhuis in Den Haag. Daarna heeft ze 2 jaar gewerkt in de grootste privé kliniek van Zwitserland in Zürich. De laatste jaren werkte zij in het AMC en VU medisch centrum.

Sinds de opening in 2021 werkt Florie fulltime bij Esser clinics.

BIG nummer: 79052948701

Florie van Straten - Eigenaar en Clinic Manager bij Esser Clinics in Gouda

Wij zijn van 15 t/m 28 augustus gesloten.