fbpx

Esser Clinics Behandelteam

Ontmoet hieronder het multidisciplinaire Esser Clinics behandelteam. Stel hen direct een behandelvraag via VideoAsk en ontvang een indicatie.

Of maak hieronder meteen een vrijblijvende afspraak. Het consult is altijd gratis.

Multidisciplinair

Binnen ons multidisciplinaire team van specialisten kunt u bij iedereen terecht. Bij Esser Clinics werken we uitsluitend met plastisch chirurgen en ervaren huidtherapeuten. De plastisch chirugen zijn jarenlang opgeleid tot specialist, met een 6 jarige geneeskunde opleiding aangevuld met een 6 jarige specialisatie opleiding tot plastisch chirurg. De huidtherapeut werkt intensief samen met de plastisch chirurg om tot het beste advies en geschikte behandling te komen. Kortom een totaal pakket aan kennis en ervaring!

Onze specialisten aan het werk bij Esser Clinics in Gouda

Ontmoet onze specialisten

Sander Beekmans

Plastisch chirurg en eigenaar

Drs Sander Beekmans is sinds 2008 plastisch chirurg. Hij heeft 12 jaar gewerkt in het Haga ziekenhuis in Den Haag en werkt als algemeen plastisch chirurg bij Bergman clinics in Haarlem en Amsterdam.

Hij heeft zich de afgelopen jaren volledig gefocust op de cosmetische plastische chirurgie.

“In een eerste gesprek luister ik aandachtig naar de wens van de patient. Ik geef een eerlijk advies en probeer altijd een reëel beeld te geven.”

Drs Sander Beekmans is lid van de van de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC) en lid van de Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC)

BIG nummer: 39053281701 

Sander Beekmans - Plastisch chirurg en eigenaar bij Esser Clinics in Gouda
Florie van Straten - Eigenaar en Clinic Manager bij Esser Clinics in Gouda

Florie van Straten

Eigenaar en Clinic Manager

Florie van Straten is eigenaar en clinic manager van Esser Clinics.

Sinds 2008 is zij operatie verpleegkunidge en heeft in verschillende ziekenhuizen en klinieken gewerkt. Waaronder het topklinische HagaZiekenhuis in Den Haag, het Amsterdam UMC (universiteit medisch centrum) en jaren gewerkt in de grootste privé kliniek van europa klinik Hirslanden in Zürich (Zwitserland).

Sinds de opening in 2021 werkt Florie fulltime bij Esser clinics.

 

Samantha Woelders

Paramedisch huidtherapeut

Kwaliteitsregister Paramedici (KP) Registratienummer: 39101813788.

Samantha Woelders is na de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgestudeerd als hbo huidtherapeut. Ze heeft 10 jaar ervaring opgedaan met name in het uitvoeren van cosmetisch gerelateerde licht- en laserbehandelingen, microneedling, chemische peelings, radiofrequente behandelingen en het verwijderen van kleine huidoneffenheden. Ook voor combinatiebehandelingen bent u bij haar in goede handen.

smling woman
Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?