fbpx

Profound RF behandeling

Profound RF behandeling

lndicatie

Huidverstrakking van de hals, kaaklijn, Marionette lijnen en neus lippen plooi.

Profound RF behandeling bij Esser Clinics in Gouda

Bij Esser Clinics werken wij met de nieuwste technieken.Vanaf heden presenteren we de Profound RF. Dit apparaat is de beste en veiligste niet-operatieve behandeling voor huidverstrakking. De indicatie gebieden zijn de kaaklijn, de hals en de neus lippen plooi.

Bekijk hier de Profound RF behandeling voor en na foto’s.

Wat is radio frequency?

Profound RF is een techniek waarbij zeer dunne naaldjes worden verhit in de huid. De Profound is het enige apparaat wat bipolair werkt. Dit betekent dat de hitte volledig gecontroleert wordt afgeleverd tussen twee polen. Dat garandeert dat er geen overhitting kan plaats vinden. Dit maakt het extreem veilig. De verhitting is constant op een temperatuur van 67 graden en stopt na elke puls van drie seconden.

Op deze temperatuur gedurende drie seconden stimuleert de verhitting de optimale aanmaak van collageen en elastine in de huid. Wat zorgt voor de verstrakking en verbetering van de huid.

De profound is het ook het enige RF apparaat wat altijd werkt in het gebied waar het moet, namelijk in de huid. en niet eronder. Doordat de Profound werkt met 6 mm zeer dunne naalden, die onder een hoek van 25 graden worden ingebracht, weet je zeker dat de diepte niet meer is dan 2 mm. Dat garandeert  dat de hitte op de juiste plaats komt. Ga je dieper dan de huidlaag met verhitting werken, dan is er gevaar op vet versmelting. Dit is onwenselijk in het gezicht.

Een ander voordeel van de Profound is dat de behandeling eenmalig is. Het optimale resultaat is zichtbaar na 3-6 maanden en houdt (afhankelijk van je leefstijl) 3-4 jaar aan. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Morpheus 8 waarbij je driemaal behandeld dient te worden met tussen pozen van drie weken.

De behandeling vindt plaats onder plaatselijk verdoving en is vrijwel pijnloos. Het herstel vergt ongeveer een week waarbij je de eerste dagen roodheid hebt en zwelling.

De behandling wordt uitgevoerd door de plastisch chirurg. Stel hem/haar direct een vraag via VideoAsk. U kunt ons direct bereiken op 085-4884470 of kijk op onze contactpagina.

Samenvatting Profound radiofrequency (RF) behandeling

✓ Geen littekens
✓ Geschikt voor alle huidtypes
✓ Veilig
✓ Eenmalige behandeling
✓ Bekijk de voor en na foto’s

Profound radiofrequency (RF) en behandelkosten

Full face behandeling

2.000

Veelgestelde vragen over de Profound RF behandeling

Voor en na foto’s van de Profound RF behandeling

Het resultaat op de foto’s is het effect na drie maanden en 1 behandeling.

Ontvang een indicatie via VideoAsk

Kom direct in contact met de plastisch chirurg door VideoAsk. Kies uit een video, chat of voice bericht zodat de plastisch chirurg u direct kan adviseren.

U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar onze kliniek via 085 – 488 4470.

Doe een Esser Clinics Video Consult via VideoAsk

Krijg alvast een indruk van onze mooie kliniek

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?